Ellevio - Karriärföretag 2024

Nyheter

Karriärföretagen presenterar varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Ellevio har för fjärde året i rad blivit utnämnda till Karriärföretag.

Den senaste tiden har flera priser, listplaceringar och nomineringar satt Ellevio som arbetsgivare i rampljuset. Det är resultatet av flera års engagerat arbete med att bygga den företagskultur som Ellevio associeras med idag.  

Juryns motivering till utmärkelsen Karriärföretag 2024 
 
”Ellevio är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom energibranschen. Med deras starka fokus på hållbarhet, innovation och medarbetarutveckling blir Ellevio en plats där du som anställd kan växa och påverka branschen. Deras engagemang för att skapa ett bättre samhälle genom elektrifiering och smarta lösningar gör det till en inspirerande arbetsplats. Om du vill vara med och driva den gröna omställningen och samtidigt utveckla din karriär, är Ellevio en attraktiv arbetsgivare att överväga.” 

– Vi är stolta över att, för fjärde året i rad, nomineras till Årets Karriärföretag 2024. Det känns extra bra i år då vi nått en verklig milstolpe: en jämn könsfördelning på bolaget med 40 procent kvinnliga medarbetare. Ett resultat av målmedvetet och långsiktigt jämställdhetsarbete, där vi tillsammans skapar en inkluderande företagskultur, Susanne Bragée, Head of People, Culture & Sustainability. 

Susanne Bragée
Susanne Bragée, Head of People, Culture & Sustainability på Ellevio. 

Sidan uppdaterad 17 juni 2024

Hjälpte den här sidan dig?