Smidig och säker elbilsladdning till villaägare och bostadsrättsföreningar

8237
Ellevio erbjuder nu privatkunder som bor i villa och bostadsrätt säker och smidig elbilsladdning.

Ellevio erbjuder nu privatkunder som bor i villa och bostadsrätt säker och smidig elbilsladdning. I erbjudandet ingår laddbox med lastbalansering och installation.

Tillsammans med OneCo så erbjuder Ellevio elbilsladdning för villaägare och bostadsrättsföreningar. I paketet ingår ett förberedande hembesök, laddbox med lastbalansering och installation av en behörig elinstallatör. Lastbalanseringen optimerar laddningen utifrån hushållets behov och kapacitet, och ser till att laddningen är säker.

LÄS ÄVEN: Så fungerar hemmaladdning med laddbox

Kristofer Fröjd

– Vi håller just nu på och installerar nästa generation av smarta elmätare hemma hos våra kunder. När kunden har en ny mätare och en ny laddbox kommer hen kunna styra och följa sin laddning på ett väldigt smidigt sätt, direkt via elmätaren, säger Kristofer Fröjd.

LÄS ÄVEN:Hemmaladdning av elbilar kan innebära brandrisk 

Förenklar byte till elbil

Med det nya erbjudandet kliver Ellevio fram och tar en aktiv roll för att förenkla för privatpersoner, att byta till elbil.
– Kunden ska inte behöva vara expert på laddboxar och elinstallationer. Det ska heller inte komma några oväntade extra kostnader i slutet, säger Kristofer Fröjd.

Läs mer om Ellevios erbjudande

Mer information om de olika erbjudandena finns att läsa på Ellevios webb:
– Erbjudandet för villakunder: www.ellevio.se/laddbox
– Laddoperatörer, kommuner, företag och föreningar: https://www.ellevio.se/foretag/anslutningar/elnatsanslutning/smart-laddinfra/