Avanmäl dig från information och utskick

Här kan du välja om du vill tacka nej till viss information från Ellevio, exempelvis kundnyheter och information om tjänster vi erbjuder. Även om du tackar nej nedan så är vi skyldiga att informera dig om sådant som påverkar vår leverans av el till dig, som till exempel byte av elmätare eller avtalsändringar.

Det är viktigt att dina kontaktuppgifter hos oss är uppdaterade. Du kan alltid se och ändra dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

Avanmäl dig här!

Härmed anmäler jag att jag inte vill ta del av kundnyheter eller annan allmän information från Ellevio.

Tack för att du meddelat oss ditt val.

Vi har tagit emot ditt val av vilken information du vill ha från oss. Det kan dröja några dagar innan vi har registrerat det.

Bra att veta

  • Det kan dröja några dagar innan vi registrerat ditt val, vilket kan innebära att du de närmaste dagarna kan få information som du tackat nej till.
  • När valet är registrerat kommer du inte längre att få information som kundnyheter, kundundersökningar eller allmän information om tjänster från Ellevio.
  • Du kommer fortsättningsvis få information som rör ditt elnätsavtal eller vår leverans av el till dig, till exempel om elmätarbyte eller planerade strömavbrott.

Information från: Ellevio, 

sidan uppdaterad 26 april 2024

Hjälpte den här sidan dig?

Läs mer