Vill du elektrifiera Sverige?

Vi är ett av Sveriges största elnätsbolag och tillsammans fortsätter vi att elektrifiera Sverige. Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Lediga tjänster

Just nu finns totalt 2 lediga tjänster hos oss

Sista ansökningsdag
05 augusti 2024
Ort
Stockholm
Sista ansökningsdag
15 augusti 2024
Ort
Stockholm

Glad sommar!

Vi börjar komma in i semestertider, vilket betyder att vi har färre annonser ute. Men, kom gärna tillbaka i augusti igen – då kommer det finnas desto fler spännande tjänster att söka. Vi i Ellevios rekryteringsteam önskar dig en glad sommar. Och du, följ oss gärna på LinkedIn!

Ellevios rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess

Är du nyfiken på Ellevio och vill bli vår kollega? Eller har du redan sökt ett av våra lediga jobb? Kul, då kanske du undrar över vad som händer härnäst!

Vem gör vad när Ellevio elektrifierar Sverige?

Den största enheten inom Ellevio heter Asset Management and Operation – och vi behöver bli ännu fler. Häng med så förklarar vi vilka roller som finns och vilken kompetens vi söker.

Prenumerera på lediga jobb!

Hittar du ingen passande tjänst just nu? Anmäl dig för att få ett mejl när nytt ett ledigt jobb finns att söka.

Anmäl dig här!

Vi har över 700 medarbetare som elektrifierar Sverige.

Möt våra medarbetare

Ellevio som arbetsgivare

Våra medarbetare arbetar varje dag med att utveckla samhället och forma framtidens energisystem. Det är viktigt för oss att medarbetare trivs, känner engagemang och drivs av viljan att kontinuerligt lära nytt och utvecklas. Endast då kan vi tillsammans nå vår vision om en ljus och hållbar framtid.

Vår medarbetarprofil

Vi har många olika personligheter hos oss, men våra värderingar ger oss en gemensam grund för hur vi beter oss mot varandra, våra kunder och partners. Vår medarbetarprofil beskriver våra värderingar och vilka beteenden som är viktiga för att du ska trivas hos oss.

För dig som är student

Vi erbjuder årligen sommarjobb och examensarbeten. Här hittar du aktuell information.

För dig som är student