Intresserad av solceller?

Med solceller på taket får du din el från solen utan mellanhänder. Tillsammans med 1KOMMA5° så erbjuder vi en trygg, hållbar och skräddarsydd helhetslösning för installation av solceller och batteri. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Tack för ditt intresse för solceller!

Du kommer inom kort att bli kontaktad av vår samarbetspartner 1KOMMA5° för mer information.

 

För installationen

För installationen

Vårt erbjudande

Tillsammans med vår samarbetspartner 1KOMMA5° erbjuder vi:

Helhetslösning

Vi hjälper dig från din första tanke på solceller och batteri tills det att du producerar och lagrar egen grön el. Vi skräddarsyr din solcellsanläggning efter dina förutsättningar och inkluderar de energismarta produkter och tjänster som passar ditt hushåll. Om du även vill installera en laddbox i samband med solcellsinstallationen så hjälper vi dig även med detta.

Hembesök

Varje hem och varje tak är unikt. Efter att du har pratat med en av våra solcellsexperter om dina önskemål och ditt taks förutsättningar, bestämmer vi en tid för hembesök för att kunna skräddarsy din anläggning för bästa resultat och optimerad produktion.

Uppföljning

Vi är med dig genom hela processen. Även efter genomförd installation av din solcellsanläggning har vi en genomgång på plats kring uppstart av din anläggning och besvarar de frågor som kan uppstå.

Lästips om solceller och solenergi

Information från

Ellevio Energy Solutions